Julafton och juldagen!

Gårdagen var faktiskt bättre än förväntat. Jobbade ju från 7.30-14.00 ca. Fast pappan kom hem lite tidigare, och sen mamman precis efter, så då lekte barnen lite själv medan vi slog in de sista julklapparna.
Sen vid halv 4 körde vi till mormorn och morfarns hus för att fira. Var ca 25 pers där, så full rulle hela kvällen!
Det var lugnt sagt kaos! Blev lite mycket till slut så var riktigt trött när vi väl kom hem, men det var definitivt en upplevelse!
Åt nån god stek som morfarn hade gjort, och potatisgratäng. Sen till efterrätt var det nån konstig men god cheescake/glasstårta med godis och körsbär i, haha. och sen buffébordet med cookies, krans och massa annat.
Efter maten skulle alla öppna sina paket, och det var där kaoset började.
Jag är van vid att man turas om att öppna ett paket i taget och alla andra tittar på, men här delades paketen ut på löpande band och på 2 sekunder fylldes rummet med omslagspapper, kartonger och leksaker och det blev rena hönshuset där inne. haha.
Sen vid 10 eller nåt körde vi hem, och jag somnade hur fort som helst. Familjen sa att dem skulle sova så länge dem kunde nu i morse, men vid 7-tiden hörde jag röster där nere. Som tur var kunde jag somna om, men vid lite över 8 hördes massa störiga ljud och skrik nereifrån så bestämde mig för att gå ner och se vad som hände.

Där nere väntade samma kaos som igår, eller kanske inte riktigt samma, men nåt liknande:P
Omslagspapper överallt, och alla presenterna under granen var utdelade och julstrumporna som hängde ovanför den öppna spisen låg slängda överallt.
Alltså så öppnar dem alla paket från morföräldrarna och andra släktingar igår, och nu på juldagsmorgonen fick de öppna presenterna från föräldrarna och från tomten ...

Sen vid 12-tiden kom pappans bror och hans familj + deras mamma, över hit på brunch.
Och de stannade säkert till 4 eller nåt, och sen var det meningen att morföräldrarna och typ alla som var med och firade igår, skulle komma hit på middag idag, men alla var så trötta från igår osv, så det blev inställt, istället åt vi nån stek idag igen och ris med mandel eller va det var, och sen har vi bara tatt det lugnt och lekt med alla hundra presenter barnen fått.

Är helt slut i huvudet efter dem här dagarna, haha. Men även om jag längtat hem en del nu under julen och efter den svenska julmaten blev det ändå en bra jul och även jag fick massa julklappar! Både av min värdmammas systrar och mamma, och sen idag en massa av mina värdföräldrar.

Här kommer lite bilder från dagarna:)


        
Först mina presenter till mig själv som jag köpte på Target:p
Sen alla, eller de flesta presenterna under granen hos morföräldrarna.
Och presenterna jag fick av mormorn och systrarna:)

     
Presenterna var en julig pyjamas och massa saker från Victorias Secret, typ bodylotion, duschcreme, bodysplash, handkräm och massa annat!
Och sista bilden är alla sakerna jag fick av min värdfamilj idag:)
En rosa fleecetröja som jag bara älskar! fina ramar, massa strumpor, anteckningssaker och pennor, vantar, slippers, en bok av äldsta killen osv.


Nu är det filmdags nere i familjerummet, om jag orkar hålla mig vaken !


Kommentarer
Postat av: Sara

Vilka julklappar! ;)

sv: jaaa, den var SÅ BRA! synd att jag inte såg den i 3D dock, skulle vart ännu coolare då! seriöst, filmen var så snyggt gjort och aah, i love it! haha

2009-12-26 @ 12:21:24
URL: http://trenollsju.blogg.se/
Postat av: Olivia

OMG haha låter som du hade super duper kul. Skulle också vilja uppleva en amerikans jul ;) Klapparna var jätte fina!

2009-12-26 @ 17:07:10
URL: http://www.metrobloggen.se/missoli

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0