Memorial weekend

Har varit en braa helg:) Igår åkte jag först hem till Matilda så åt vi resterna från kinamaten tillsammans fr¨ån dagen innan.. och sen körde vi till king of prussia där vi spenderade ett antal timmar:P
Sen in om Acme, där vi handlade lite smått och gott och sen hem till Matilda där vi lagade Tacos och så skulle vi se på film, men sen blev det så sent och vi insåg att det inte fanns nån dvd mer än i storarummet, och vi fattade inte hur det funkade där... haha.

Och idag hämtade Matilda mig lite i 11 så åkte vi hem till henne där hennes värdfamilj hade ordnat ett stor memorialday party typ, verkar som de flesta i usa har nån slags fest idag!
Jättetrevligt var det iallafall:) god mat och mycket folk, och suuperfint väder! Klarblå himmel hela dagen och strålande sol, nästan för varmt:P
Så efter nån timme hos Matilda åkte vi hem till Julia och låg vid hennes pool och solade och badade:D
Sen fixade vi till oss och körde och kollade in Devon horseshow lite.. Inte precis nåt att hurra för.. Typ som falsterbo horseshow fast 10 ggr mindre eller nåt.. haha.
Sen körde vi till Christopher's där vi mötte upp Elin och åt middag:)

Så hemkommen för en stund sen, och imorgon är det memorialday så alla är lediga och hemma från skolor osv.. Så vet inte riktigt hur dagen kommer se ut faktiskt.. vi får väl se!

Lägger in bilder från helgen imorgon eller nåt när jag orkar!

Gonatt


Tjejkväll

Hej och hå, sjukt trött är jag, men ville bara säga att jag lever:P
Nästan nyss hemkommen från Julia där vi hade lite tjejkväll ikväll:) Mötte först upp Matilda och Elin vid Best Buy  och matilda slog till och köpte en efterlängtad kamera:P
Sen körde vi till Wayne och beställde kinamat, sen vidare hem till Julia där vi satte oss på baksidan av deras hus för att äta ute. Hade inga lampor så fick bli levande ljus och så såg vi massa eldflugor:)
Efter maten blev det sommarens första dopp (för oss då:P) i hennes pool! Riktigt najs fast kaaallt!!
Hoppas på att det kan bli några helger under sommaren som vi kan steka vid deras pool, riktigt stor och fin!

Igår var jag bara hemma och tog de lugnt, har typ sträckt ryggen på nåt konstigt sätt antagligen från allt bärande på barnen.. så var skönt att bara ligga i sängen hela kvällen och kolla tv faktiskt:P kollade ikapp lite serier och så:)
Men det åskade och blixtrade riktigt mycket och så ösregnade det.. Oftast är det mysigt med åska, men vet inte om jag tycker det när jag bor såhär typ i skogen.. haha. Och vågade inte ha datorladdaren i väggen och mitt batteri är ganska kasst så kunde ha datorn på en timme eller nåt innan den dog..

Och i onsdags var jag hem till Matilda på kvällen efter jag slutat tillsammans med Elin och Julia. Satt bara på hennes stora, mysiga veranda och pratade en lång stund och så:)
Så de senaste dagarna har alltså varit bra.. Har inte riktigt några planer för imorgon än men hoppas jag och matilda kan hitta på nåt iallafall! Och sen på söndag är det typ memorialfest hos matilda.
Typ alla i USA, eller många, har fest på söndag som är dagen innan memorial day, eftersom alla är lediga på måndag, och man typ firar att sommaren är här och vinkar av våren eller nåt.. haha.
Knäppt, har inte ens tänkt på att våren har passerat.. känns som de nyss var vinter och nu är det sommar?? haha... sjukt.

Nu ska jag sova iallafall så jag inte vaknar allt för sent imorgon, hatar att sova bort halva dagen när man är ledig!

släkten

Nyss hemkommen från morföräldrarnas hus där jag hade en supertrevlig kväll:)
Min värdmamma, pappa och äldsta sonen var på en begravning under dagen, och sen vid 2-tiden körde jag dem två yngsta dit middagen/mottagningen hölls efteråt.
Super mycket folk och kul att träffa så många släktingar! Har redan träffat de flesta men min värdmammas familj och släktingar är så himla härliga!
Efteråt åkte vi, min värdmammas 3 systrar, barn, pojkvänner osv till morföräldrarnas hus där vi grillade, åt jordgubbar, spelade nåt roligt spel som jag inte minns namnet på.. apples nånting? Roligt var det iallafall, och jag vann första rundan:P
Så blev att vi tillbringade hela kvällen där och kom nästan precis hem, lagom till läggdags för min del:P

Imorgon är det onsdag igen..  helknäppt.. var tar veckorna vägen egentligen?!

På bra humör!

Hejsvej!
Nästan nyss hemkommen från Lauras avskedsmiddag på Minella's. Jättetrevligt var de, var väl en 10-15 pers där, många som jag aldrig träffat innan från vårt cluster och andra folk som inte är au pairer som verkar trevliga:)

Hade först en hemsk, lång dag och har varit supertrött idag och knappt orkat hålla ögonen öppna.
Hade bara tänkt stanna hemma i sängen och kolla tv, haha, men sen fick jag reda på det om Lauras middag och är väldigt glad att jag gick dit:)
Efter middagen här hemma då lite saker hade fixat sig så känns det nu iallafall som en stor lättnad på många sätt.. För er som vet vad jag pratar om.
Så känner att jag är på riktigt bra humör nu och måndagar är alltid de värsta dagarna för mig så resten av veckan kan förhoppningsvis bara bli bättre:)


Helg..

Förlåt för dålig uppdatering men har inte riktigt haft lust att skriva de senaste dagarna av olika anledningar..
Var iallafall med Matilda idag och såg ett av hennes värdbarns baseballmatch, riktigt kul:)
Sen en stund efter matilda kört hem mig tog jag bilen till Exton och Target och mötte upp Elin. Handlade lite nödvändiga saker jag behövt ett längre tag nu. Och sen gick vi ut och åt på Appetite's on Main:)

Igår var jag också ledig hela dagen och då var jag med Matilda och Laura på king of prussia från typ 12-4, sen åkte vi hem till Matilda och promenerade runt sjön de har i hennes område, så hima fint där!
Åt lite glass och så, sen fixade matilda sig och vi åkte snabbt hem till mig efteråt så jag kunde fixa mig lite.
Sen åkte vi till West chester där vi mötte upp Elin och gick och åt och sen körde vi hem om till matilda och lämnade av bilen, sen vidare mot Exton.
Där träffade vi en av Matildas kompisar och några av hans kompisar, riktigt roliga killar det där:P
Så kom nog hem lite efter 3 på morgonen då..

Och nu är klockan över 1 och jag ska jobba 10-3 imorgon, så ska passa på att sova nu.
Sen ska vi förhoppningsvis till nån outlet här i närheten efter jag slutat:)

Gonatt



Robin Hood

Kom nyss hem från att ha varit på bio med Matilda och Elin:) Såg Robin Hood. Helt ok var den men inte riktigt min typ av film.. för mycket krig och sen hängde jag inte riktigt med på allt heller... haha.
Kommer inte ens ihåg hur den tecknade filmen går med rävarna:P Och detta är ju inte precis samma..
För många kungar, sir, lord osv och hålla reda på vem som är vänner, ovänner, the badguys osv:P haha
Så nästa film jag ser får bli Letters to Juliett! Tror det är lite mer min stil:)

Nu ska jag sova iallafall efter en lång dag. Men imorgon är det torsdag, alltså snart helg:)
gud tiden här går så fort alltså..

tisdag

Idag har det regnat konstant hela dagen.. Vid halv 10 kom Julia och hennes yngsta värdbarn hit på playdate. Kul att få träffa Julia sådär mitt på dan såklart men playdaten annars gick väl sådär..
Mina barn är lite vildare än hennes lilla värdtjej som inte ens är 2 år.. haha. Så tror mina värdbarn behöver nån lite äldre att leka med..
Eftermiddagen var ganska lång.. har haft värsta huvudvärken och magkramp hela dagen och barnen var vääldigt aktiva idag så det var några gånger som jag fick säga till mig själv att ta ett vääldigt djupt andetag! haa:P

Så har bara stannat hemma ikväll och kollat ikapp mig lite på serier. Såg 3 avsnitt av Desperate Housewives så nu är jag ikapp där iallafall:)
Synd att nästan alla serier har säsongsavslutning nu men.. lite bra ändå väl så man inte behöver känna sig uppbunden hela sommaren:P
Just nu sitter jag bara och väntar på att the hills ska ta slut så jag kan gå och lägga mig..
Håller nästan på att stänga av tvn för jag blir så sjukt arg på Spencer!! finns det nån störigare på hela jorden??

Sooo sad...

Kom nyss hem från Julia där jag, mati, elin och julia då såklart, kollade säsongsavslutningen av gossip girl, och så såg vi slutet på säsongsavslutningen av one tree hill också, har 2 avsnitt att kolla ikapp där men!
Shit vad sorgligt allt var alltså! Både one tree hill och gossip girl.. hemskt ju, kommer knappt kunna sova! haha:P
Och... vad ska vi nu göra om måndagkvällar?! Hoppas det börjar nåt bra nytt istället:P
Fast matilda tycker vi ska börja ta långpromenader eller träna istället... ja det hade väl varit bra ja. ork ork ork. haha.

Imorgon kommer julia hit med sitt yngsta värdbarn på morgonen iallafall på playdate, ska bli såå skönt!:) Så går ju förmiddagen fortare också!
Sen på kvällen vet jag inte riktigt.. skulle verkligen behöva ta en tur till target och inhandla lite nödvändigheter.. Efter mer än 5 månder här nu börjar tandkräm, shampooflaskor, sminkborttagning och massa andra småsaker ta slut igen..

Men nattinatt, nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon:)

superhärlig söndag!

Heejsvej!!
Nyss hemkommen från en riktigt trevlig dag med tjejerna:D
Sov ju över hos Julia från igår då vi kollade på veckans avsnitt av gossip girl, krängde chips och snackade massa:P
Sen imorse vaknade vi vid lite i 10 och fixade till oss, körde och hämtade upp Matilda runt 11-tiden, och 11.30 var det clustermöte i chanticleer gardens, precis runt hörnan från där julia bor typ..
Riktigt fint och mysigt var det:) Vi var kanske 20 au pairer eller nåt och våra conselours.. Satt på filtar och hade picknick och pratade, sen gick jag, mati, julia, elin och 2 andra au pairer en lång runda tillsammans i trädgården/parken.. superfint var där!

Sen vid halv 2 eller nåt körde jag, julia, mati, elin och en annan ny au pair Jennie till King of prussia för lite shopping och så:P
Köpte en röd strandklänning typ, ett blått och vitt randigt linne, en svart jacka med kortare ärm, svarta typ ballerina skor och 2 vanliga linnen från forever 21 för 5 dollar för båda, haha. = jobbekläder som barnen kan spilla på:P

Och idag smakade jag för första gången coldstones glass! Hade hört och läst jättemycket om det innan jag kom hit, så har velat smaka det länge. Men kan inte säga att jag är överförtjust faktiskt..
Visst det var gott och så, men jag föredrar nog vanlig, enkel glass utan allt mixat i en smet. haha.
Sen körde vi iallafall hem Jennie som var tvungen att jobba, och så åkte jag, mati, julia och elin till Christopher's och åt middag, och sen körde elin mig nyss hem:)
Så en riktigt bra dag och helg har det faktiskt varit! Nu ska jag sooova. Julias säng är skön, men min är skönare:P









Julia, Mati och Elin :)


Scottish games

Idag följde jag som sagt med min familj till the scottish games i Maryland:)
Var ganska roligt ändå! Typ som falsterbo horseshow fast utan hästar och med skottar istället:P hahaha
Marknad där man kunde köpa typiska matprodukter från skottland, marmelad osv, sen en del matstånd med massa konstiga maträtter, jag var våglig och testade en köttpaj som var sådär halvdan:P
Och så fanns det massa massa stånd med saker att köpa. Allt från kepsar, svärd, muggar, tröjor, prynadssaker osv.
Så vi körde dit vid 10-tiden och kom hem runt halv 5 skulle jag tro. Super soligt och fint hela dagen har det varit också, så har bränt mig ganska så mycket på en del av armarna som jag missade att smörja.. ser lagom roligt ut. Och så axlarna och ryggen som vanligt...

Nu om en stund vid 21-tiden ska min värdpappa köra mig till Julia där jag ska tillbringa natten:)
Hon jobbar men barnen sover, så blir väl att kolla film och så, och sen imorgon har vi clustermöte kl.11 vi chanticleer gardens i wayne, typ 2 min från där Julia bor, så det ska vi på.
Och sen efter det är vi några stycken som förhoppningsvis ska hitta på nåt:)

Här är några bilder från idag och kvällen igår..






Min gigantiska köttbulle! hahaha






Middag på Maggiano's

Idag har varit en ganska bra dag:) Vaknade lite i 10, så jäkla skönt att få sova ut lite!
Sen skypade jag med mamma ett tag och så.. Och sen på eftermiddagen jobbade jag några timmar, och sen lagade middag.
Sen fick jag rikrigt bråttom att fixa till mig och försöka reda ut vad vi skulle göra och vart vi skulle.
Matilda har ingen mobil för tillfället, eller bara ibland, eftersom den förra au pairen fortf är kvar, så dem delar på den. Så jag skickade massa meddelanden till matilda men fick aldrig nåt svar eftersom den andra au pairen hade den.. Sen tillslut fick jag svar att den andra au pairen också ville med och några av hennes kompisar,
samtidigt som Elin väntade på att jag skulle ringa henne när jag var klar så vi kunde köra dit tillsammans eftersom hon inte hittade.
Och jag trodde jag skulle bli upphämtad av någon men eftersom Laura inte ville med tillslut utan bara Matilda så blev det att jag fick köra och hämta upp henne istället. haha.
Allt detta skit samtidigt som jag försökte fixa till mig och jag smsade med de 2 juliorna och försökte få tag på matilda på fejjan och msn.. haha.
Varför är det så jäkla svårt att planera saker här?? Ingen vet vad dem vill och man vet aldrig hur många man blir, vem som kommer, vilken tid eller vart man ska ses förräns typ en halvtimme innan man ska va där..
Oftast sitter vi i bilen och vet fortfarande inte vart vi ska som ikväll..
Satt på bensinstationen ett bra tag utan att veta vart vi skulle eftersom vi först skulle till west chester, sen till cheesecake factory, och sen ringde elin och sa att de var 3 timmars väntetid där, så hon skulle möta alla på en annan restaurang och smsa när hon var där vad stället hette... hahaha.
Men vi hittade dit tillslut iallafall och hade en riktigt trevlig kväll med trevligt folk:)

Så ja.. lagom komplicerat är det oftast här, men det slutar för det mesta bra iallafall!:D

Imorgon, eller ja det är ju faktiskt idag nu, rättare sagt om typ 8 timmar följer jag med min värdfamilj över dagen till maryland för att gå på the scottish games. Blir förhoppningsvis kul:)
Och sen på kvällen blir det nog till att hitta på nåt med Julia, och kanske Mati!

Men nu - sääängen!

trötter

sorry för dålig uppdatering men var alldeless för trött för att orka skriva nåt när jag kom hem igår..
Var och firade Elin, den nya svenska au pairen i vårt cluster, som fyllde 20 igår, så va ute och åt middag och så:)
Kom hem vid 11 och var så sjukt trött, och typ omöjligt att gå upp imorse..
Har varit trött hela dagen också och nu ikväll stannade jag bara hemma, åt middag med min värdfamilj, tog en lång dusch, fixade naglarna lite och så, och sen har jag hängt framför tvn hela kvällen:P
Hade 3 desperate housewives avsnitt, 3 grey's avsnitt och denna veckans gossip girl och one tree hill att catcha upp:P haha.
Hann dock bara med två avsnitt totalt.. och nu orkar jag inte hålla ögonen öppna längre..

Imorgon jobbar jag 12.30-17.30, och sen ledig lördag och söndag. På lördag ska jag nog följa med min värdfamlj till the scottish fair/games? vad de nu hette, i Maryland, bara över dagen sådär.
De har pratat om det länge så hade varit kul att se:)

Men nu ska jag sova, förhoppningsvis tills jag vaknar av mig själv och inget alarm:D

Tillbaks "hemma"

Då vart strömmen tillbaka så nu är man hemma igen. Stannade och tillbringade hela dagen hos mormorn och morfarn idag med barnen, så var kul:)
Var kallt och trist väder så var bara inne och tog det lugnt, och sen vid 4-tiden fick vi reda på att vi fått elen tillbaks så då körde mormorn oss hem och sen åt vi middag allihopa och sen runt 8-tiden körde jag och matilda och tog en fika på Starbucks bara och sen till Acme och handlade lite småsaker.

Har inte varit en så jätteansträngande dag men jag känner mig helt slut! Inte ätit så värst sunt idag, mest suttit still och så  har det varit grått och regnat mestadels av dagen.. så kanske inte så konstigt men!
Nu ska jag sova iallafall:) Mitt rum är svinkallt för tillfället dock. pga strömavbrottet är hela huset svinkallt eftersom värmen varit av i mer än ett dygn..
Trodde inte man skulle behöva sova i långa pyjamasbyxor och ha värmefläckten på fler gånger innan sommaren..

En annorlunda dag..

Idag har inte precis varit som vilken måndag som helst!
Dagen började väl som vanligt men sen vid lunchtid blev det lite annorlunda då en kille plingade på vår dörr, gav mig ett papper och sa att han skulle stänga av elen..
Fattade ingenting och ringde min värdpappa. Min värdpappa ringde direkt dit och det visade sig att elbolaget hade gjort ett stort misstag och stängt av vår el utan anledning, men att dem var upptagna och hade mycket att göra så dem sa att det kunde ta upp till 72 timmar tills vi fick tillbaka elen! haha heelt sjukt!
Utan el är man ju helt handikappad, och vi hade ju även inget vatten eftersom vår pump är kopplad till den och varmvattenberedaren och allt..

Så det slutade med att min värdpappa iallafall fixade en generator så vi kunde ha kylskåpet igång, hade varit hemskt om allt i kylarna och frysarna skulle bli förstört!
Och sen åkte alla i vår värdfamilj hem här till morföräldrarnas hus där vi nu ska tillbringa natten.
Stackars min värdpappa är själv kvar i vårt hus, eftersom generatorn går på gas måste man fylla på den varannan timme typ, så han måste upp hela natten och se så den håller igång.. haha sjukt synd!

Så blir nog att jag och de två minsta stannar kvar här imorgon under dagen också kanske eftersom min värdmamma måste köra äldsta killen till skolan ganska så tidigt..
Men gör inte mig nåt iallafall, här finns ju rinnande vatten och allt! Och jag tog nyss en lång härlig dusch, och för första gången på mer än 5 månader nu duschade jag med en dusch där jag kunde hålla i duschen!! guud vad härligt det var!!
Förstår inte varför alla andra amerikanska duschar är så himla konstiga och ska sitta fast på väggen..

Nej nu ska jag kolla nåt serieavsnitt eller nåt sen krypa ner i min säng här! Sover i en stoor säng, härligt:D

Nattinatt,


Helgen i NYC

Åh helgen har varit underbar! Och bra väder hela tiden, bara lite blåsigt igår men annars lagom varmt.
Vid halv 10 i fredags morse körde iallafall min värdmamma mig och Matilda till tågstationen, var 10 sek från att missa tåget typ, men vi hann:P
Megabus var duktiga och var i tid, bussresan gick fort som vanligt och vi va i NYC strax innan två.
Då tog vi en taxi till hostlet som låg ända uppe på west 95th street, där vi lämnade av väskorna i rummet lite snabbt och sen tog vi tunnelbanan tillbaks mot Times Square.
Hoppade av där och gick och shoppade ett bra tag, sen blev vi så hungriga så vi inte visste vart vi skulle ta vägen, så gick in på en ganska flott restaurang och beställde det billigaste på menyn - spagetti med tomatsås! hahaha
Gud vad vi skrattade och töntade oss där, haha riktigt kul hade vi.
Sen handlade vi lite vin och sprite och tog tunnelbanan tillbaks till hostlet.

Var inte där förräns efter 9 och då var vi så sjukt trötta så vi inte trodde vi skulle orka gå ut.
Men vi var bestämda så fixade till oss och begav oss tillslut ut igen vid midnatt typ, tog subwayn till Times square där vi frågade massa folk var dem rekommenderade att gå ut, men alla där är ju typ turiser så.. haha.
Enda stället vi visste var webster hall, så efter ett tag tröttnade vi och hoppade in i en taxi mot webster hall.
Riktigt trevligt ställe faktiskt, dit får vi definitivt gå igen! Dansade en massa och hade kul,
tog en taxi hem vid 4 och väl tillbaks på hostlet vid halv 5.
Vaknade vid 9 och packade långsamt ihop sakerna, checkade ut vid 11 och då köpte vi en smoothie till frulle och tog tunnelbanan till times square där vi mötte upp Caroline!

Var riktigt hungriga så bestämde oss för att äta lunch på hardrock café - världens bästa twisted mac, cheese and chicken har dem där!
Sen gick vi ner mot 34th street för lite shopping, och efter ett tag drog vi oss upp mot central park, köpte med oss frukt och frappuccions och la oss på en klippa i solen. riktigt härligt!
Förutom att jag trodde de skulle va kallt på dagen så jag hade helsvart på mig, svarta jeans och allt.
Sen vid lite över 4 drog sig caroline mot sitt tåg och 2 tjejer som matilda känner från sin orientation kom och joinade oss i parken lite.
Sen vid halv 6 fick vi ta tunnelbanan tillbaks till hostlet för att hämta våra väskor och sen kuta tillbaks till tunnelbanan och åka till pennstation. Hittade först inte rätt utgång ut och det var mindre än 10 min tills bussen skulle gå så fick lite lätt panik, men vi kom med så:P
Bussen blev lite sen så missade tåget hem, åt istället middag på Cosi på 30th street station och sen kom vi fram vid 22.30, tog bilen hem och somnade sen nästan direkt.

Och idag jobbade jag från 9-2 och matilda sov halva dagen:P Stackaren var superförkyld och skulle till sin nya värdfamilj idag.
Så hon blev upphämtade av dem vid 5-tiden och sen åt jag middag med min värdfamilj och följde sen med dem ut och åt glass, så har nästan nyss kommit hem.
Helt färdig känner jag mig. Ska bara fixa till mig och krypa ner i sängen. 
Måndag imorgon igen!

Oj det blev visst ett litet långt inlägg men orkar inte dela in det i två..
Och här kommer några bilder..















hahaa






NYC fre-lör

gaaash jag är sjukligt trött!! Har varit en lång dag med barnen i parken osv, men kul ändå:)
Sen körde jag en snabbis till starbucks i wayne också och fikade med Julia från finland.
Och sen jag kom hem igen har jag bara suttit framför datorn och försökt reda ut helgen, haha.

Men nu är det bokat och klart iallafall. *ta i trä*. Jag och Matilda ska åka till NYC imorgon 11.30 från Philly, och sen åker jag hem på lör kväll 18.40, för ska jobba 9 på söndag morgon.. och matilda har fortfarande inte bestämt sig om hon ska stanna en natt till med en annan kompis som är där:P haha.
Hittade iallafall ett helt ok hostel, inte så värst dyrt men vi valde att ta ett private twin room bara för att liksom, var typ 10 dollar dyrare bara.
Men jag måste gå upp 7.30 imorgon och höra om min värdmamma kan köra oss till tåget eftersom allt blev bestämt så här i sista sekund. Så hoppas verkligen på det..

Kul ska det bli att komma iväg lite iallafall:)
Tar inte med datorn så vet inte om de blir nån mer uppdatering förräns på sön!

Nattinatt!

west chester

Första kvällen för oss i West chester idag då! Riktig trevlig "stad".. fattar inte varför vi inte åkt dit innan! haha
Min värdpappa har sagt till mig hur länge som helst att jag borde åka dit att det inte är alls långt härifrån och att det är där allt ungt folk hänger och finns hur många restauranger och barer som helst ju!
Och matilda kom till och med in fast hon bara är 20, och Elin också den nya svenska au pairen i vårt cluster som vi även var där med. Hon erkände att hon var 19 men dem släppte in henne ändå, sa bara att de skulle hålla koll på henne så hon inte drack nåt! så det var schysst:D
Så ja, mati och jag träffade elin där, en annan tysk au pair och 3 au pairer från brasilien och en annan tjej från Detroit som jobbar som förskolelärare här i malvern, så hon kallade sig en wannabe au pair.. haha.
Mycket trevlig kväll iallafall:)

Och dagen var helt ok den också. Var ute nästan hela förmiddagen och lekte och sen gick vi en runda med vagnen och gick bort och kollade på getterna och hönsen igen..
Barnen var helt hyper så kunde inte alls få dem att lugna ner sig efter lunchen som dem brukar!
Brukar alltid ha lunch sen direkt nap men idag var jag tvungen att ta ut dem lite till så de fick springa av sig innan dem tillslut blev trötta efter 1.. haha.

Förresten så blir det nog NYC för mig och Matilda fre-lör.. Lite osäkert än men jag hoppas det går vägen!
Har inte lust att sitta fast hela helgen och Julia vår taxichaufför är ju i Texas och hälsar på sin tvillingsyster!:P

Nej nu kallar kudden! Gonaatt

En vanlig dag

Har inte mkt att skriva egentligen men skriver jag inget får jag klagomål om dålig uppdatering så:P
Har bara jobbat som vanligt, vi gick till en granne typ, eller en annan familj här i området som har getter och höns, så barnen fick klappa dem och så vilket dem tjatat om hur länge som helst.. Sen vid 5-tiden åkte min värdfamilj till morföräldrarnas hus och jag var ensam hemma ett tag, härligt.
Kände inte alls för att gå ut idag utan ville bara ha en hemmakväll så har tillbringat min kväll framför tvn och kollat på Confessions of a shopaholic, älskar den filmen:D
Och just nu kollar jag the hills såklart. drama, drama, drama!
Tur att det är slut snart så jag kan sova dock, är sinnessjukt trött!
Var nästan omöjligt att stiga upp imorse så vill gärna sova ut lite inatt..


tv-kväll

Imorse regnade det sjukt mycket så man knappt såg ut, men bara i typ en timme, sen var det lite halvdant väder hela dagen med liite solsken. Men var ändå 30 grader kanske eller nåt, och fortfarande riktigt kvavt.
Men vi var ute och lekte nästan hela dagen när jag jobbade och barnen lekte i vattenspridaren och så.
Sen ikväll så lagade jag köttbullar, potatis och gräddsås, muums var det!!:D
Och sen vid halv 8 hämtade jag Mati så åkte vi till wawa och köpte med lite saker och så vidare till Julia för vår tv-kväll:P One tree hill och gossip girl stod på schemat, men vi hade så mkt att prata som så missade typ one tree hill.. men "jag har ju DVR at my house".. haha. som vi alltid skojar om för julia har inte det tror jag..:P
Så jag bryr mig inte så mkt om jag missar program eftersom jag har allt på inspelning och kan se det när som men så är det inte för julia:P
Iallafall trevlig kväll men massa tjejsnack och späännande GG!

Nej nu ska jag försöka sova. Måste införskaffa en fläckt för så här kan jag inte ha det!

vaaarmt

Idag har det varit, eller är fortfarande för den delen, äckligt varmt. Är så sjukt kvavt så man bara väntar på att åskan och regnet ska komma närsom. Har varit 33 grader idag också om inte mer..
Riktigt härligt för att det känns som om sommaren äntligen är här, men samtidigt tycker jag det är riktigt jobbigt när man inte är van vid sån värme nu.
Har skitont i huvudet och helt svårt att andas här uppe på mitt rum. Hjälper liksom inte att öppna fönstret heller för det är ju varmare ute än inne, haha.

Idag var jag iallafall bara hemma på förmiddagen och tog de lugnt, sen vid 12 kom julia och hämta upp mig så körde vi till king of p för lunch och lite shopping:P
Köpte välbehövliga svarta shorts och en byx-dress typ..
Sen vid 3 tiden släppte Julia av mig hemma igen för hon hade lite saker hon behövde fixa på egen hand...
Skulle egentligen möts upp senare igen och ätit middag tillsammans, men lite saker hände så hon fick förhinder, så istället körde jag och hämtade upp matilda lite i 8 så körde vi till cheesecake factory... igen. ahha
Börjar tröttna på alla restauranger vi alltid går på, så vi körde till mallet istället för att gå till nåt nytt ställe.. men så blev det ändå cheesecake factory:P
men men, gott som vanligt och idag testade jag nån raspberry-lemon cheesecake, riktigt god den också!
Och sen skjutsa jag hem matilda igen och kom typ nyss hem..

Så nu ska jag sova och ladda för en ny vecka.. har min vanliga humörsvängning just nu känner jag då jag blir riktigt negativ inför den nya veckan, men sen vet jag ju att det bara säger swish och sen är det helg igen!
Så jag överlever nog;)

En lördag i Philly

Dagen började med att jag blev väckt av ett sms halv 8, sen var det omöjligt för mig att somna om, så bara till att gå upp. Åt frukost och skypade lite med mamma, sen satt jag vid datorn bara och var sjukt rastlös!
Kunde inte ha bilen under dagen och alla jobbade så visste inte riktigt vad jag skulle göra.
Tillsist bestämde jag mig för att åka in till Philly och bara strosa runt, så min värdmamma körde mig till tågstationen så jag åkte in vid halv 1.
Väl inne i philly hoppade jag av på market east, köpte mig en smoothie på starbucks och promenerade bort till parken runt Independence hall där jag satte mig på en bänk och njöt av vädert.
Det var förresten 33 grader här idag. Vilket var vääldigt svettigt och kvavt, och luftfuktigheten; tjoohej lockigt hår ja!
Men jag ska inte klaga vädert får gärna hålla i sig så länge till:) kanske med några lite svalare dagar dock..

Efter bara en liten stund i Philly så insåg jag att jag inte alls kände för att gå omkring där själv hela dagen, och jag och julia skulle egentligen setts efter 8 när hon slutat men hon smsade mig precis när jag kom till philly att hon var tvungen att jobba tills 11:(
Så då visste jag inte riktigt vad jag skulle göra, men kom på att den andra Julia kanske inte hade nåt planerat, och det hade hon inte så mindre än timme efter vi pratat möttes vi upp på the gallery och åt sen lunch och promenerade sen runt lite i stan.
Sen bestämde vi oss för att vi fått nog av värmen och att bara strosa runt, så vi åkte hem till Julia där vi sen tog hennes bil och körde till King of prussia där vi shoppade lite.
Eller det var inte riktigt det som var meningen men vi hade lite tid över så:P
Jag köpte en (till) svart kofta på charlotte russe och en svart kjol. Och sen åt vi middag på Ruby's diner.
Därefter hade vi bestämt oss för att gå på bio, men det var inte så många filmer som gick som Julia var sugen på att se, men efter lite övertalning fick jag med henne på the last song, ni vet den med Miley Cyrus:P haha
Den var bra iallafall och tjejerna på raden bakom oss grät som dårar! haha
Och så körde julia hem mig sen så kom nästan nyss hem och ska nu krypa ner i min äckligt varma säng i mitt äckligt kvava rum. haha, puuh.
Nej man skulle väl inte klaga... det är ju sommaar:D

Förresten så glömde jag helt bort att ta några bilder idag. Måste bättra mig med det! Men saker känns helt enkelt inte lika speciella längre som de gjorde i början, så man glömmer lätt..

En spontan fredagskväll..

Jobbade heldag idag 7.30-17.30. Men dagen gick fort. Var med min värdmamma o de båda yngsta hos doktorn för den minsta skulle på "2-års undersökning" eller vad dem kallar det..
Sen på vägen hem körde vi inom Wendy's och åt massa pommes och glass:P haha.
Sen hem igen och leka lite i trädgården, middag, och sen fixade jag till mig snabbt och körde och hämta Matilda lite i 8.
Vi hade bara tänkt ta nåt snabbt att äta för vid 20.45 skulle vi träffa Julia och Alex på nån bar i Bryn-Mawr.
Men sen blev vi ganska sena och sen så ska Matilda iväg till hennes värdfamiljs sommarhus imorgon så hon var tvungen att vara hemma vid 11, så vi ringde och sa att vi hoppade baren och hoppades på att dem skulle vilja träffas nån annanstans istället..
Men dem var väldigt inställda på att åka dit så det gjorde dem, och jag och Matilda hade en rolig middag på Paoli diner med mycket trams och skratt, haha.
Sen visste vi inte riktigt vad vi skulle göra efter vi ätit, visste bara att vi ville ha efterrätt. Så funderade till ochmed på att köra hem till Andrew och baka nåt, hah, men bestämde oss sen för att vi var sugna på cheesecake så vi körde till king of p och cheesecake factory och köpte varsin cheesecake att ta med, sen satt vi i bilen och snacka en massa och krängde. haha.
Sen blev det till att köra hem Matilda igen.. så jag var väl hemma redan vid 11 igen.
Och sen dess har jag bara suttit och kollat på the hills och the city typ:P
Så kvällen blev ju inte precis som planerad, men var riktigt rolig ändå:)

Och nu har jag två lediga dagar framför mig!:) Hoppas på att jag kan ha bilen imorgon så jag kan köra till mallet eller hitta på nåt annat eftersom typ alla andra jobbar fram tills på kvällen:(

Men nu ska jag sova iallafall så jag inte vaknar allt för sent. Och hoppas på lite skypedater imorgon;)

Nattinatt

RSS 2.0