philly baby

Förra veckan gick ganska snabbt trots vääldigt mkt snö och kasst väder! Under onsdagen så snöade det konstant hela dagen. På mindre än 24 h kom det en halv meter. Så det var inte så jättekul...
Mysigt med snön men här innebär det ju att man blir fast i huset..
Fast dem fixar vägarna ganska snabbt så va ok igen på torsdagen. På kvällen på torsdan blev det födelsemiddag för Clara på cheesecake factory:) var tvungen att packa alla mina saker o lägga i bilen eftersom vid midnatt så skulle jag ta bussen från south station till philly!
Så blev perfekt tajmat med allt, lämnade cheesecake vid 11, körde till T-banan och parkerade, åkte in till boston och kom precis lagom tills min buss gick. Sen sov jag typ hela vägen i bussen, resan tog nästan 6 timmar så..
Var väldigt skönt att resa sådär på natten faktiskt och inte slösa tid på det på dagen:) och så gick de ju sjukt mkt fortare när jag kunde sova mig igenom det..
Så kom till philly o 30th street station 5.40 på morgonen där jag käka lite frulle, sen tog tåget till Paoli där matilda mötte mig på starbucks för frulle nr2:) haha. Sen kom elin förbi en sväng också.

Sen körde jag och matilda till king of prussia för lite shopping. och gud vad jag har saknat det mallet! men tro det eller ej, jag köpte INGENTING! nästan lite stolt:P
så käka lunch där och så, sen hem till matilda och fixa oss för kvällen och så. Sen vid 9 hämtade Elin upp oss och vi körde till en fest i chester. Riktigt rolig fest med massa trevligt folk var det!:)
Kom inte hem förräns morgonen efter då vi stannade för frulle på wawa, aah har saknar wawa såå! haha
Körde hem matilda och sen hem till elin där vi slappade lite och fixade oss, sen bar det av på födelsedagskalas hos min gamla värdfamilj!
Var så himla kul att få träffa dem igen!! saknar dem sjukt mycket, och barnen har blivit såå stora!!
Stannade där ganska länge och satt och snacka med mina ex värdföräldrar.
Sen körde vi hem till Matilda och hängde lite, och sen hem till deras kompis lite senare där vi hängde vidare:)
Hem tidigt på morgonen och sov några timmar hos Elin, och sen körde elin o matilda mig till tåget och det va dags att åka hem igen:(
Bussen gick 12.30 från 30th street station och fick stanna i New york lite för fanns inga bra direktbussar..
Så hade en timme i nyc vilket inte var så mkt.. men varje gång jag kommer till nyc känner ja att jag måste till times square så jag kutade dit, käkade på donken snabbt och sprang tillbaks till pennstation.. ahaha.
Men de va de värt;) Sen bussen hem 4 och hemma i boston vid halv 9..
Sen påvägen hem stannade jag till hemma hos Michelle för att säga hejdå och träffa den nya au pairen.. hon har ju flyttat till hawaii nu, sorgligt:( men den nya au pairen verkar nice så!

Det var den helgen, väldigt glad att jag fick chansen att åka tillbaks till philly o hälsa på!! så himla kul att hänga lite med mina babes;)

Nej nu vaknade lillkillen så får gå och underhålla honom:)


2010/2011...

Första inlägget för 2011 då blir det väl! Inte så jätteduktig med uppdateringen i vanlig ordning!
Har väl hänt en del men ändå inte:)
Var julafton, som var helt ok! god mat och trevligt folk kom över hit, och farföräldrarna var ju här i nästan en vecka också, men det gick bra det med! Juldagen var jag hemma på morgonen såklart då barnen väckte mig halv 8 eller nåt för att berätta att tomten varit här så det var dags att öppna paket.. haha.
Så blev julklapps-öppning hela morgonen. Fick så himla fina saker av min värdfamilj! Var ju några veckor sen nu så mnns inte allt men bl.a extern dvd/cd spelare till min laptop som ju inte har cd-intag.. underlättar verkligen!! sen presentkort på bio, starbucks, cheesecake factory, massa av lotions, smink o produkter, katy perrys skiva o massa annat. blev väldigt överraskad iallafall! så himla snällt:)

Sen var veckan mellan jul och nyår ganska så härlig! Blev ganska mycket bio, äta ute osv. Bara ta det lugnt liksom.. Jobbade bara torsdagen innan nyår annars var jag typ ledig hela veckan.. passade barnen 2 kvällar i ett par timmar så dem kunde gå ut på middag och så. men det var allt!
Tillbringade en hel del tid i mallet den veckan i mellandagarna kan jag säga:P

Sen kom nyår och jag, ninorna och svenja begav oss mot new york 9 på nyårs morgon.. alla sov hos svenja dagen innan så blev upp tidigt och iväg. Kom dit tidig eftermiddag och gick runt lite, sen blev det på en fest i brooklyn som vi skålade in det nya året:) Inte lika mkt folk som vi förväntat oss med det var en kul fest!
Hemma halv 11 dagen efter.. stor äkta amerikansk frukost alla ägg, bacon o toast blev det påvägen tillbaks till hotellet, haha.
På nyårsdagen skulle vi egentligen gått till webster men alla var så trötta så blev att jag o svenja tog en tur till times square o hamnade inne på madame tussauds istället..
På söndagen blev det runt i chinatown o little italy, nina piercade näsan o vi stannade lite impulsivt för manikyr påvägen i chinatown.. haha.
Sen hemgång på eftermiddagen och hemma i huset var jag runt midnatt eller nåt..

Sen började jobbeveckan om och dags att återgå till rutinerna.. men den gick snabbt som vanligt och sen var det helg igen:)
Gjorde inget speciellt.. mest vanliga veckohändelserna som häng hemma hos nån eller på starbucks o så:P
Piercade förresten tragus i onsdags.. ont som in i kan jag säga att det gjorde... och gör fortfarande för den delen eftersom jag fortf inte kan sova på den sidan o de är på ett så himla dumt ställe så gör ont vad man än gör... inte så genomtänkt dedär kanske:P haha men de blir nog bra så länge de inte blir infekterat o jag kan byta smycke snart så!:P

Sen så var det helg igen ja och i fredags var jag bara hemma o gick och la mig vääldigt tidigt.. skulle över till nina men var inte på humör så blev en lång natt med många timmars sömn som jag verkligen var i behov av:)
Lördags blev det in till Boston tidigt för "goodbye lunch" för Michelle som på söndag flyttar till Hawaii för sin extension! coolt för henne dock!
Var ett stort gäng au pairer som åt supergod lunch på Ice and Fire tror jag det heter.. eller fire and ice?? aja..
Sen gick vi runt lite i Boston o senare när folk började ge si hemåt mötte jag upp Nina, hängde lite bara. Och senare på kvällen gick vi på en liten fest i boston.
Igår så hade jag mitt clustermöte även det i Boston så blev skridskoåkning på the frog pond i boston common:)
Sen efteråt var vi ett gäng som bestämde oss för att gå till ice and fire igen.. haha. 2 dagar i rad men deras mat var så himla god!! och buffé ät allt du kan för 10 dollar.. inte illa!!
Och på kvällen blev det bio med Svenja o tine, såg the black swan.. som var hemsk! se inte den. haha. creepy och blodigt och ja, allt som jag inte tycker om!

Och ikväll har bara varit en lugn kväll som jag spenderade hos nina med lite snack och tv-tittande:)

Så där fick ni en lång uppdatering.. kanske lite för mycket men om jag inte skriver ner det nu glömmer jag ju bort det och kan inte gå tillbaks och titta själv så det får ni stå ut med!:)

Nu är det äntligen dags att sova.. nattinatt


RSS 2.0