Kalajs

Igår hade vi lite kalas för mig här i stugan. Fyllde ju 23 gamla år i tisdags... American barbeque var temat:) Riktigt gott var det! Blev hamburgare, korvar, coleslaw, potatissallad, pommes och massa tillbehör och majskolvar, cornbread osv! Och sen brownies, chcolate chip cookies, peanutbutter cookies, peach cobbler osv till efterrätt!:D

Det är så skönt med söndag måste jag säga. Denna veckan har ändå varit ganska lugn men gillar ändå myssöndagar då man faktiskt inte känner sig tvungen att göra något!

Har en del att göra i veckan så och helgen är redan fullbokad så. Torsdag blir det konsert i Helsingborg med Sandra. Håkan Hellström och The Ark! Ska bli kul!
Sen på fredag åker jag och mamma ner till Ystad Saltsjöbad för en spadag:) Ska komma en makeup artist och visa vardagssminkning och kvällssminkningar och sen relaxande i spa:et. Och på lördag innan vi checkar ut står massage på schemat:)
Och på lördag kväll är det filmkväll hos Gaby planerat och sen kommer farmor och faster över på middag på söndag.

Nej nu ska jag ta och gå ut lite och passa på att njuta av solen och äta lite left over brownies sådär tror jag:)




Svensk sommar...

Okej, jag är nog världens sämsta på att blogga. Är nu 2½ vecka sen jag kom hem från USA och jag har väl skrivit en gång sen dess, tror jag?
Har varit väldigt intensiva veckor kan jag väl säga! Så mycket som hänt hela tiden och man vill träffa alla och vara överalllt.
Har blivit en hel del utgånger och så, och MASSA god mat kan man lugnt säga.. haha. Gud vad jag har saknat svensk husmanskost! Och ett besök från Elin har man också hunnit med!:D
Hennes föräldrar skulle på semester nere i skåne så hon passade på att följa med ner och hälsa på mig i Malmö några dagar förra veckan:) Mer än 6 månader sen vi sist sågs innan det! Kändes inte alls som det men.. Hoppades att vi skulle hinna ses innan vi båda hann åka hem men blev inte så så sist vi sågs var väl i Januari när jag hälsade på henne och Matilda i Philly. Så var riktigt kul att ses igen!:)

Idag känns som första dagen som jag inte gjort något alls typ.. Vaknade i stugan och tog bussen hem till lägenheten och här har jag bara latat mig hela dagen.. Men, det var välförtjänt:P
Annars är det väl väldigt kul att vara hemma faktiskt:) Visst saknar jag väldigt mycket från USA och livet där är liksom helt annorlunda.. Jag saknar inte maten där alls, så glad att äntligen få svensk god mat.. Men jag saknar att få 200 dollar varje helg och bara kunna sätta mig i bilen varje dag och köra var jag vill.. Jag USA kändes det som om jag saknade min cykel jättemycket, men det kan jag säga här att det kom jag över ganska snabbt..
Andra dagen i sverige köpte jag ett sommarkort... så nu slipper jag cykla fram tills 15 augusti iallafall! haha. det är så lat man har blivit..

Men annars har väl den mesta spänningen och allt nytt och skoj med att vara hemma lagt sig.. Nu har man träffat dem flesta igen och gjort/varit på ställena man saknat.. så nu är det väl inte så jäkla spännande längre:p elller det lät kanske fel, det är fortfarande sjukt skönt att vara hemma och vet att man har kompisar och familj nära och kan ses när man vill! men ni förstår förhoppningsvis vad jag menar..
Blir att leta reda på ett jobb nu förhoppningsvis hyffsat snabbt innan man hinner bli uttråkad!
Och imorgon blir man ju 23... ingen ångest alls inte!:P Ska äta lunch nånstans med mamma sen får vi väl se vad som händer:)




Back in Swedeeen

Då var man hemma då. 4 dagen hemma faktiskt! Kom hem i torsdags den 7e. Det blev inte så mkt skrivande under resandet ändå. Fanns inte så mycket tid över. Men resan var toppen iallafall:D LA, san diego, vegas, grand canyon och allt var hur bra som helst!
Och jag åkte hem med 3 incheckade väskor och 2 maxade carry-on väskor, haha. Fast i did it!! Ingen övervikt.. eller på handbaggaget var det men hon var supersnäll som checkade in oss och sa att det var ok ändå utan att betala extra!:) Och dem andra väskorna hade jag också tur med.. en stannade precis på 23 kg så det var nära där:P
Och steffie och sandra stod på flygplatsen och överraskade mig! så hima söta!! med balonger och allt:D
Och i fredags var jag lite med steffie och sen skulle vi förfesta hos sandra innan utgång. Har ju aldrig varit i hennes "nya" lägenhet, som hon haft i 1 år eller så men:P ny för mig iaf! så ville kolla runt lite, men då sa hon att jag måste kolla i sovrummet först, så när jag öppnar dörren där så står alla där!!:D snacka om att jag blev överraskad!! Så himla roligt att träffa alla igen och så gulligt att fixa en överraskningsfest sådär!! Fattar inte hur dem klarade att hålla det hemligt även om det var nära några gånger sådär;)

Så, jag saknar usa och alla där. Men det är SÅ härligt med riktigt mat!! God ordentlig mat. Kommer dröja länge tills jag äter nåt friterat igen kan jag säga!! Redan varit på Jensen med steffie och sandra samma dag som jag kom hem:D haha.
Var uppe mer än 30 timmar den dagen eftersom jag landade runt 9 på morgonen och flög ifrån Boston 17.30 dagen innan. Men kunde inte sova alls på planet så..
Sen blev det utgång på KB i fredags efter förfesten hos Sandra, lika kul som alltid!:D
Och igår var jag och steffie på Falsterbo horseshow och mötte upp lite gamla stall-kompisar en stund. Sen hemma och fixa till sig igen och sen tillbaks till falsterbo igen. Förfest i höllviken och sen blev det tältet på kvällen.

Och idag är det mammas födelsedag! så GRATTIS:) Vi ska ut och äta nu ikväll så ska faktiskt pysa nu och fixa mig! Ska se till att få upp lite bilder från resemånaden och så när jag har en stund över!


RSS 2.0