seg

Jag är så seg och trött hela tiden! Igårkväll låg jag och kollade på tv, sen efter 11 minns jag inte mer.. Vaknade 1.45 och då var lampan fortfarande tänd och tvn på.. detta börjar bli en vana... haha. paatetiskt eller vad:)
Sen vaknade jag typ 100 gånger imorse av att barnen sprang omkring och skrek tidigt... sen när jag väl lyckades somna om igen när dem gått hemifrån så smsade mamma och väckte mig.. Trodde jag hade glömt henne på skype. Men klockan var ju faktiskt bara 10.20 en lördag morgon:P
Så tog det lite lugnt på morgnen, skypade och så. Sen blev jag sjukt uttråkad och jag vaknade på riktigt kasst humör imorse av nån anledning.
Så bestämde mig att det var dags för lite shopping.. hade inte varit till ett mall på superlänge känns de som.
Men jag hann inte kolla upp så mkt innan internet freakade ut igen och slutade funka.. då var jag ganska lack kan jag berätta.. typ som mitt lilla utbrott jag hade med matilda och elin nere i subwayn i Philly:) haha.

Men hann skriva ner en adress iallafall så fick ta det mallet. Körde lite vilse såklart, men det hör ju till såhär i början:P missa lite exits och så.. precis som jag gjorde första gångerna till king of prussia..
Kändes som jag var där superlänge men jag hann bara med typ två affärer ändå.. Hittade ett Charlotte Russe så där spenderade jag en låång stund och handlade en skjorta, en tröja och ett linne:) Allt för bara 18 dollar eftersom jag också hade ett presentkort där sen min födelsedag.

Sen körde jag hem, och sen bar det iväg nästan direkt med värdfamiljen till nån lantern sak dem hade här.. typ en parad med alla barn i staden o föräldrar som bar på små egentillverkade lyktor.
Sen var det lite musik och fika och sånt utanför biblioteket efter promenaden..

Så känner mig helt slut nu igen. Skulle antagligen kunna gå och lägga mig nu och sova tills 10 imorgon..
Men vi ska iväg strax efter 8 imorgon så det går ju inte.. Men ska nog bli kul! Vi ska till Mystic i Connecticut och möta upp en kompis till min värdmamma och hennes familj, så ska vi gå på nåt akvarium, äta på en pizzeria där filmen mystic pizza eller vad den hette tydligen spelas in.. och sen ska det finnas nån svensk affär också i närheten som vi nog skulle till:)

Så nu blir det väl lite tv och sen sängen.. yaay, vilken livad lördagkväll:P haha

onsdag

Äntligen är denna dagen över. Inget vidare var den! Och jag mår fortfarande lite sådär, tror jag håller på bli sjuk eller förkyld åtminstone.
Så, annars inget nytt precis.. det regnar fortfarande...
Märker att barnen börjar bli smått galna av att sitta instängda i huset nu så mycket pågrund av det kassa vädret, och jag också..
Vi åkte iallafall till the childrens museum där mamman hade skrivit upp dem för att göra lanterns, typ små lyktor utav en tom läskflaska.. ska tydligen vara nån parad på lördag då alla barn ska ha sådana så..
Men dem gjorde allt på 5 min sen var dem uttråkade med det och ville åka hem.. så blev bara en snabbtur.

Det känns som jag börjar få hål i tänderna:( tandvärk med jämna mellanrum.. dumma amerikanska mat! och dricka.. dricker nästan bara juice, lemonade eller läsk ju. Mitt eget fel men vi har alltid så mycket läsk hemma och nu när dem vet vad jag gillar köper dem alltid hem massor av det.
Snällt mot mig men elakt mot mina tänder...:P

Förresten igår så hade jag haft mitt körkort i exakt ett år!:D Tänkte säga gud vad snabbt tiden har gått.. Men så känns det inte alls på ett sätt. Känns som jag har varit iväg hur länge som helst och som att jag har haft mitt körtkort för alltid.. typ. haha.

Nu blire lite tvtittande sen sängen. Städerskorna kommer tidigt imorgon så..

regn regn regn

Jaadå det regnar fortfarande. nonstop sen i lördags kväll. Helt otroligt. Och ska regna imorgon också vad dem säger.. kul kul!
Idag så körde jag barnen till dagis på morgonen, sen körde jag till banken och fixade en sak och sen till Target och handlade lite. Köpte äntligen ett par ordentliga gympaskor, så nu kan man äntligen börja träna eller iallafall promenera eller springa.. good luck med det säger jag:P haha. Nej men allvar! får skärpa mig nu!

Sen skypade jag lite med mamma som klagade på att jag uppdaterar här rent för sällan.. så jag ska försöka skärpa mig med det också...
Och sen i eftermiddags efter jag hämtat barnen lekte vi bara lite här hemma sen åkte vi till Mc donald's där dem lekte ett bra tag på innelekplatsen.. Sen blev det hem och kolla lite film.
Har inte mått så bra nu på eftermiddagen/kvällen så efter jag slutat fick det blev en nap innan middagen och sen följde jag med pappan och handlade massa glass till alla.

Och nu sitter man här, helt slut är jag. Kollar på Tillbaka till framtiden 2. Älskar dem filmerna:P
Men ska nog ta och sova redan så jag orkar med 10-timmars dagen imorgon..

Gonatt

Ännu en helg har passerat

Jag skäms lite över att jag helt glömmer bort bloggen hela tiden.. Men jag lever iallafall och skriver såfort jag kommer ihåg:P
I fredags var jag på en salsa cruise i Boston men camilla, au pair från Brasilien. Den var sådär, lite besviken på båten som var ganska gammal o luffig, maten va blää osv. Och det tro 3 jäkla timmar att ta sig hem tack vare att vi precis missade vår subway och fick vänta nästan en timme på förseningar osv. Sen hade vi parkerat vid vår counselors hus så gick av där sen fick jag köra camilla hem och sen mig själv, haha, så var väl hemma runt 2 och kryssningen slutade 11..

I lördags följde jag med min värdmamma och barnen till Canobie Lake park, en nöjespark i New Hampshire. Var kul fast dock kunde vi ju inte åka så mycket eftersom det mest var att hålla koll på barnen och se till att dem hade kul.. Pappan var tyvärr sjuk så kunde inte följa med.. hade nog varit lite lättare om vi varit 3 vuxna som kunde turas om o passa barnen och åka.. Men, men.. kul ändå. Åkte runt 10 på morgonen dock och var ganska så trött från dagen innan med blåsor överallt på fötterna.. haha. Och vi kom inte hem förräns 9 på kvällen..
Skulle egentligen sovit hos en kompis men jag var så sjukt trött så blev att jag somnade framför tvn hemma i min säng kl 10 istället.. haha.

Sen igår åkte jag, Michelle och 3 av hennes kompisar också från sydafrika till outletsen som ligger bara en bit härifrån:) Gick där i flera timmar men nästan ingen handlade något.. haha.. men det var kul att se iallafall och vi åt en braklunch på Ruby Tuesday med värsta burgarna och endless french fries.. fy vad illa jag mådde efteråt.. haha, var knappt hungrig på hela dagen sen. Men vi åkte ändå och handlade lite mat när vi kommit hem och Michelles kompisar kört hem. Sen så lagade Michelle mat åt oss hemma hos sin granne. Så blev middag och filmtittande - The last song. haha, stackars killar hade inget att säga till om:P men jag tror dem gillade den ändå, verkar vara mjukisar:P

Och det har regnat konstant sedan i lördags kväll.. börjar bli smått trött på det nu kan jag säga..
Men nu ska jag bara vänta på att barnen vaknar.. efter att dem äntligen somnade till sist....
Sen ska vi återlämna lite saker på biblan sen gå på en puppetshow där.. ändå soft.
Sen blir det väl en film när vi kommer hem och så är dte ju måndag vilket innebär köttbullskväll som jag är ansvarig för:P


Helgen med Elin!

Såå wow äntligen funkar blogg.se igen!! Inte för att jag precis har överansträngt mig för att försöka logga in.. men försökte en hel del igår och då gick det aldrig att logga in.
Helgen har iallafall varit super:) Hämtade upp Elin halv 8 i fredags morse på tågstationen, vi körde hem till mig och såklart var barnen vakna så käkade lite frukost och fixade iordning oss alla sen stack vi till the childrens museum igen. Fattar inte att dem ville gå dit igen, men dem var så glada att få visa Elin det.. haha.
Så dit körde vi och stannade väl i några timmar..
Sen blev det hem för lite lunch och barnen tog en nap.. riktigt trötta var dem dessutom för sov i mer än 2 timmar.. så då fick jag och Elin lite tyst och lugn tid vilket ju var skönt:P

Sen vid 3 kom min counselor hit på 2-veckors mötet för att se hur allt går och så.. så hon var väl här en timme eller nåt och snacka, allt gick bra, och sen eftersom min värdmamma redan kommit hem tidigare pga mötet stannade hon ju hemma resten av dagen, så då fick jag sluta tidigare direkt efter mötet va klart, supersnällt!:)
Så jag och Elin stack och åt på en thairestaurang och sen gick vi på bio och såg Eat, Love & Pray. Riktigt bra var den:) kanske lite väl lång ibland men..
Sen letade vi hostel när vi kom hem på kvällen för vi hade tänkt åka till Boston på lördagen och stanna över natten tills söndagen.. Men precis allt var slutsålt, eller så var det för långt utanför Boston så det inte gick nån tunnelbana eller nåt, eller så va man tvungen att stanna minst 2 nätter..
Så det blev inget hostel.. Lämnade istället bilen vid tågstationen och åkte in vid lunchtid på lördagen, strosade runt och kollade lite och så åt vi middag nere i hamnen och sen gick omkring lite och lyssnade på nåt band vid Quincy market innan vi tog tåget hem igen.

På söndagen tog vi tåget till Boston igen vid 12-tiden och då gick vi ner mot downtown crossing där vi åt lunch och shoppade lite:) Sen var det dags att följa Elin till busstationen och säga hejdå och för mig att ta tåget hem igen..:(
Så, trist ja.. men, var en superkul helg och förhoppningsvis om inte så många veckor kan vi samla ihop gänget och dra till NYC och lite webster;) kulkul!!

Nej nu ska jag ta lite lunch innan barnen bestämmer sig för att vakna! I eftermiddag ska vi till biblan och kolla på nån show där och lämna tillbaks/låna lite nya saker. Bra en regnig dag som denna..


Hejhopp

Denna veckan har gått ganska fort, redan torsdag imorgon! Har inte hänt nåt speciellt..
Idag var jag på the childrens museum hur länge som helst med barnen och bara lekte, sen lekte dem lite ute här med kompisar, samma som igår och dagen innan.. och i måndags var vi på biblioteket lite om jag inte nämnt det. Lånade lite böcker och filmer och så.
Igår var jag på mitt första clustermöte här som jag måste erkänna var inget vidare. Min counselor är väl 65+ någonting.. Mötena är tydlien alltid hemma hos henne och vi satt i hennes typ vardagsrum eller "finrum" eller vad det nu var och pratade lite. Var bara jag och 3 andra som kom dit. Ingen AC, bara en fläckt i taket som hon kom på att hon faktiskt kunde sätta på efter en timme eller så..
Sen bjöd hon på lite snacks som var typ jordgubbar, vindruvor, kex och sånt, på små porslinstallrikar som vi satt och åt i "finrummet" och pratade. Kändes typ som ett teparty... haha.

Jag är ju van vid en ganska så ung counselor som alltid hittar på ganska så roliga saker som snowtubing, phillies baseballgame, basketmatch, gratiskonsert osv. Har aldrig ens varit hemma hos henne efter mer än 7 månder i det clustret.. haha. så ja.. lite skillnad:P
Men, den 20 aug är det iallafall en salsacruise som vi ska på som går från Boston hamn, så det blir nog kul:)

Så, torsdag imorgon, ska kanske till Ikea på kvällen.. på dagen vet jag inte riktigt än, poolen kanske om vi har lust. Sen på fredag kommer Elin och hälsar på:) Känns som jag nyss åkte ifrån malvern, men kul med besök så snabbt även om det inte var mig det var meningen att hon skulle hälsa på från början:P men bra att det löste sig såhär:)

Nu ska jag gå ner och se om maten har levererats.. huungrig!

Helg!

Denna veckan har gått ganska så snabbt ändå, torsdagen var min första dag själv med barnen.. eller typ.
Hämtade upp dem vid halv 1 från daycare och sen när vi kom hem så sov dem en stund och sen så städade vi och sorterade lite på deras rum, organiserade lite i källaren där alla deras pysselsaker finns, dem tog ett bad och så, sen kollade vi på Avatar som jag ju inte hade sett innan! och efter ett tag så kom mamman hem.
Sen åt vi middag och så, och sen vid 8 kom en annan au pair, Michelle, och hämtade upp mig och visade mig runt lite i området och så, och hem till henne en stund. Kul att få komma ut lite och så man kan börja lära känna någon, alltid jobbigt i början när man inte hittar någonstans och inte känner någon än.. Men hon verkar iallafall supertrevlig:)

Sen igår så körde jag barnen till daycare på morgonen, sen hade jag några timmar för mig själv på passade på att skypa lite med mamma och ta det lugnt:) Och sen halv 1 hämtade jag upp dem igen.
När vi kom hem gick dem och knackade på alla grannbarnens hus men ingen vart hemma än, så det slutade med att dem kom in och gjorde lite pyssel och pärlplattor istället. Och sen åkte tjejen till doktorn med pappan i några timmar och jag och pojken läste lite böcker, lekte med hans tåg osv, och sen när hon kom hem igen så var dem ute i nästan 2 timmar och lekte med några kompisar:)
Så det har varit ganska lugnt ändå.. Det är lite skillnad i ljudnivå och vissa andra saker när jag jämför med mina förra värdbarn.. haha.. men det löser sig förhoppningsvis.

Så imorse följde jag med mamman till YMCA när hon tog pojken till hans simlektion. Och sen efteråt gick vi till utomhus poolen och badade lite. Och sen dess har jag bara tagit det lugnt, duschat och så..
Och nu om en liten stund ska vi nog in en sväng till Boston, iallafall jag, värdmamman och killen. Ska bli kul, hoppas det är lika fint som alla säger!!

Imorgon blir det barbeque här hemma med familjens bästa vänner och deras relativt nya au pair, så ska bli roligt att träffa en till au pair som inte bor så långt ifrån mig:)

Nej nu ska jag göra mig redo,!
see yaa


New York city i bilder:)

Har ett par timmar för mig själv nu medan barnen är på daycare of värdmamman gör lite ärenden, så tänkte passa på att ladda upp lite bilder från semstern i NYC:)










haha, blåsigt i Empire!!






central park zoo










Framme i Boston

Okeej, mycket att berätta då! Blev inte riktigt som planerat med uppdateringen...
Så tar det såhär istället;

Lördag: Vi började med att ta subway till central park zoo där vi spenderade några timmar med att kolla runt och käka lunch. Mysigt litet zoo:)
Sen tog vi en taxi till Rockefeller center och åkte upp till top of the rock. Lika fin utsikt som alltid:)
Efter det stannade vi till vid Magnolia bakery där vi köpte sjuukt goda muffins och brownies, satte oss utanför där det var en stor marknad och åt, och promenerade lite längs marknaden, trevligt!
Sen blev det lite shopping på forever 21 times square och på manhattan mall.
Promenerade hem till hotellet helt slut och försökte hitta en vin/spritaffär påvägen, men icke sa nicke.
Sandra va tapper och promenerade vidare några kvartet och kom tillbaks med lite dricka:) haha.
Sen låg vi döda på sängarna ett bra tag.. har inte varit så trött på sjukt länge.. trodde verkligen inte att jag skulle orka gå ut ändå..
Men det blev utgång iallafall! Tog en taxi till Elins hostel och hämtade upp henne, sen var det vidare till webster hall. Hade en sjukt rolig kväll! Vi dansade konstant i typ 4 timmar och träffade massor med roligt och galet folk!:)
Hem vid lite i 6 på morgonen och stupade i säng.. Sen var det väl 3 timmars sömn innan jag vaknade vid 9 för att duscha och packa mina saker..

Söndag: Efter utcheckningen gick vi runt lite i närheten, men var ganska döda fortf så tog det lugnt.. Sen runt 3 följde steffie och sandra mig till bussen och jag åkte tillbaks till Philly.. var så trist att behöva åka ifrån dem igen och säga hejdå:(
Sen väl på 30th street station missade jag såklart tåget hem så fick vänta en timme.. Sen var jag tillslut hemma vid halv 8. Var bara att börja omorganisera väskan jag hade haft med mig och tömma det sista i garderoben och allt annat.. Kom inte i säng förräns vid 1 då jag tillslut fått ner nästan allt.

Måndag: Ställde klockan på 8 för att gå upp och packa det sista och spendera lite tid med barnen. Sen vid halv 11 kom min värdpappa och hämtade mig och körde mig till ett hotell i närheten. Verkligen jobbigt att säga hejdå till dem, känns som jag bara är på besök här i denna familjen nu och ska tillbaks "hem"  till philly snart igen..
Iallafall så hämtade en bil upp mig där, ganska fancy måste jag säga! blev körd till flygplatsen och checkade in.. fick betala övervikt för en väska men det var dte värt.. hade aldrig gått att organisera om ändå så..
Flyget tog bara ca en timme och sen kom min nya värdfamilj och hämtade upp mig.
Allt har gått bra so far och det känns bra:) Varit väldigt mycket att ta in dock..
När dem hämtat mig körde vi runt i typ 2 timmar så dem visade mig runt här i området, käkade glass och så. Sen kom barnen hem från dagiset och vi beställde pizza och kollade på film..
Helt slut var jag, eller är fortfarande.. Packade upp det mesta igår så det känns lite mer hemma iallafall..

Tisdag: Idag gick jag upp lite över 7, följde med mamman och lämnade av barnen på dagis, sen körde vi till banken och fixade ett bankkort till mig, (så jävla komplicerat och omständigt alltid i USA!!) tog typ en timme.. drygt! Sen blev det frukost ute nånstans, god omelette med stekt potatis och toast:)
Sen körde vi en sväng till biblioteket och fixade ett lånekort till mig och kollade runt lite, och ett stopp i mataffären så jag fick plocka ut lite saker jag tycker om..
Sen åkte vi och hämtade barnen igen och jag fick köra, och sen fick jag köra till YMCA där vi skrev upp mig på deras medlemskap och badade i utomhuspoolen.
Sen hem och lite sen middag blev det.

Helt slut är jag. Skrev nyss ett ännu längre inlägg men sen hängde allt sig och websidan kunde inte visas.. Internetet här är inte precis lika snabbt som det jag är van vid. Lite störigt...
Kommer inte ihåg vad mer jag skrev dock.. bara halva inlägget sparades.
Känns som jag ska somna sittande så måste gå och ta en dusch nu!
Blev lite uppdtareing iallafall.. eller ganska så mycket! ska försöka bättra mig nu när jag kanske har lite mer att berätta om när jag är på ett nytt ställe:)
Och har forf bilder från NYC att dela med mig av! Men det får bli en annan dag..

RSS 2.0