The day

JAAAAAAAAAAAAA!! Familjen från Philadelphia mailade mig för ett par timmar sen och skrev att de bara ville meddela mig att dem nu har bekräftat vår match till Au Pair in America!!
JAG ÄR SÅ SJUKT GLAD SÅ DE INTE ÄR SANT!!

Vågar knappt skriva detta inlägg ändå eftersom jag inte fått nån berkräftelse på mailen från Au pair in America eller SI. Vet inte vem det är som ska skicka en "bekräftelse", men om de är SI får jag ju vänta enda tills på månadag!! Är bara rädd att flyget ska va fullt eller nåt? haha.
Vågar liksom inte inse att det verkligen är sant än!

Och familjen skrev inte hur de hade löst problemet med barnvakt i 3 veckor, men de måste dem ju ha gjort eftersom jag fick positiva nyheter!:D

Så jag vågar knappt säga det; men om allt går som det ska så åker jag till New York den 7:e December!!:D:D
HOHO, bara EN månad kvar tills dess typ!!

Kommentarer
Postat av: Sandra

ÅÅÅÅÅÅÅÅH! Vad kul :) Hur länge var du i matchningsprocessen?

2009-11-06 @ 20:43:33
URL: http://sandraaandersson.blogg.se/
Postat av: Sandra

Sv: Okej, alla verkar få familj så snabbt.. med SI alltså, jag har väntat i nästan tre månader :/

2009-11-06 @ 21:39:22
URL: http://sandraaandersson.blogg.se/
Postat av: Sara

åh grattis!!! jag är så glad för din skull :DD

2009-11-06 @ 21:40:12
URL: http://trenollsju.blogg.se/
Postat av: Sara

sv: ja, det hoppas jag med! Skulle vara kul att hamna i närheten av nån av er som man har pratat med redan. Fast som sagt, familjen är viktigast :D haha

2009-11-06 @ 22:01:27
URL: http://trenollsju.blogg.se/
Postat av: Sandra

Sv: Jo ja, jag har varit godkänd sen i Augusti nu. Känns så segt att vänta, fast jag hörde att det bruka ta 2-3 månader innan man hittade familj.

Får hoppas att jag hittar en :D Fast kan ju även vara så att min ansökan är bra men sen lyckas jag inte göra bra intryck.. jämt. :/ men men :P

2009-11-06 @ 22:06:58
URL: http://sandraaandersson.blogg.se/
Postat av: Isabella

GRATTIS! Jag vet precis hur det känns, det är så skönt att slippa oroa sig och behöva tänka en massa mer! Nu vet du vart du ska och när du ska dit. :D



För övrigt så kommer ju du hamna endast 3h bort från mig, haha. :)

2009-11-06 @ 22:09:14
URL: http://iisabella.blogg.se/
Postat av: Isabella

Hmm, det tog en dag eller två tror jag, så jag tror du måste vänta till efter helgen, och om jag kommer ihåg rätt så var det från Londonkontoret jag fick mitt mail. :)



Mm, jag förstår att du är orolig, men alltså har de sagt att ni ska matcha och de dessutom verkar helt överförtjusta i dig så tror jag inte att det kommer bli några problem!



Det är faktiskt ingen dum idé! :) haha.

2009-11-06 @ 23:10:32
URL: http://iisabella.blogg.se/
Postat av: Sara

sv: Ja, han gjorde ju det! skitbra tycker jag :D haha. ja precis! Det skulle vara jätteroligt ju :) Btw, har du någon msn som jag kan få så man kan lära känna dig bättre? :) (hoppas det inte är för påträngande, haha)

2009-11-07 @ 12:08:00
URL: http://trenollsju.blogg.se/
Postat av: Sara

perfect! då lägger jag till dig nu! ;)

2009-11-07 @ 16:50:58
URL: http://trenollsju.blogg.se/
Postat av: Emilie

Hej :)

Har försökt skriva denna kommentar i dagar nu men så fort jag bestämt mig så ska internet krångla, eller så vill din blogg inte öppnas eller så vill inte min sida det :P Men nu så :)



haha jo, det var höjden av förrvirring förra veckan för min del. Men sånt löser sig, är väl hjärnans sätt att tala om att man måste slow:a down lite.



Men nu verkar du ha fått en match :D Grattis!! Vad kul! Och i Philadelphia! Var supernära att välja ett college där - tills jag upptäckte att kursen jag ville ta inte var some jag trodde ^^ Har en brevvän där också :)Hoppas du får det kul där! :D



Och se, där kom en familj som inte reagerat på nytaget körkort inte :)



Jag har bestämt college. I Tordags gick jag på en gratis studierådgivning som CIS så snyggt kallar det :P Och jag hade ett drömcollege i tankarna. Hoppades och var så nervös för att de skulle säga typ "men det är nog för svårt för dig lilla gumman". Istället föreslog de just det colleget redan I BÖRJAN AV MÖTET :D Så nu är jag i full gång med ansökan. Och måste oroa mig för nästa sak: att faktiskt komma in. Så to be continued, kinda ^^ Det ligger i alla fall på Long Island, NY.



När tror du du får tid på Ambassaden? :)



Ha det så fint :)

2009-11-08 @ 20:27:09
URL: http://plajnis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0