En annorlunda nyårsafton...

Gårdagen blev inte precis som tänkt, utan planerna ändrades hela tiden.
Jag har alltid haft en bild i huvudet om hur mitt första nyår i USA skulle vara, och kan säga att det var inte riktigt så som det blev!
Jag har alltid drömt om att få fira nyårsafton på Times Square, eller kanske på nåt casino i Las Vegas eller på nåt annat coolt ställe.
Men igår så var jag först hemma med värdfamiljen och åt middag som vanligt, sen vid 7 kanske så kom två av min värdmammas systrar över och deras barn, också gjorde vi fondue med ost och grönsaker och annat att doppa i, sen till "efterrätt", precis när jag skulle gå, gjorde dem chokladfondue med jordgubbar och massa annat!

Iallafall så var det bestämt att  jag skulle köra hem till Julia vid 22-tiden då hon slutade, sen skulle vi ta hennes bil där till en parkering, där Laura och Mike skulle hämta upp oss.
Och vi skulle gå till Brownies, men jag såg på eftermiddagen att även där var 21års gräns, och julia är bara 20, så smsade henne och ringde massa gånger men fick aldrig nåt svar.
Så 21.55 ringer hon mig och frågar om jag lämnat huset än, och att planerna var ändrade, vi skulle till Ice istället, en annan klubb, men jag skulle fortfarande komma till henne som planerat.
Men eftersom det både snöat och regnat här under dagen och var riktigt kallt så ville inte min värdpappa att jag skulle köra hem till julia själv, så han körde mig dit! haha dem är så sjukt snälla min värdfamilj!

Sen skyndade jag och julia oss till parkeringen där vi skulle mötas, men när vi ringde Laura var de fortfarande hemma, haha. Nåt hade fastnat i hennes hår när hon försökt locka det, så hon var tvungen att klippa av en tuss.
Så vi väntade på parkeringen från lite 23 till ca 23.35, då dem väl kom.
Vi körde till Ice, lämnade in jackorna och allt, sen när vi skulle visa id och betala, kom inte julia in.
Så det var bara att vända i dörren, hämta jackorna, och sätta sig i bilen igen.
Då var klockan 23.56, och ja, vi firade tolvslaget i bilen eftersom vi körde ca en halvtimme för att komma till nästa ställe, haha.
Skulle till Maddy's här en bit från där jag bor, men dem hade stängt, så Mike ringde en kompis som var på nån bar i Coatsville, och hans kompis kände ägaren, så vi körde dit och fick gå in köksvägen för att julia skulle bli insläppt, sen bjöd de på dricka och chickenwings, haha.
Och innan vi gick in varnade han oss för att det var en liten annorlunda klubb än vad vi kanske var vana vid, och jo det märkte vi så snart vi gick in. Vi var dem enda vita där. Det är tydligen ett väldigt tufft och kriminellt område fick jag reda på sen av mina värdföräldrar som kollade förskräckt på mig när jag berättade att vi varit där, och sen brast ut i gapskratt. haha.
Iallafall så stänger typ alla ställen 2 här, men vi fick sitta kvar till 3, sen körde vi hem, så var hos julia vid 4 kanske, sen åt vi lite rester som fanns över från hennes värdfamiljs brakfest:P Och kom i säng kanske halv 5 imorse.
Sen kom min värdpappa och hämtade mig vid 11 imorse, och sen jobbade jag från 12 ca till 6, för mina värdföräldrar var ute och fikade, sen på bio. Så blir nog att jag är ledig hela helgen nu istället för fre och lör som jag brukar. Måste ju ha en hel helg ledig i månaden så..

Så ja, nyårsafton blev inte precis som jag föreställt den, men vi hade ändå roligt, och en sak är säkert - jag kommer inte glömma den i första taget!
Är supertrött nu men vill ändå göra nåt, för tänker inte gå och lägga mig halv 9 på en fredag, så får väl se till att sysselsätta mig nån timme till:P

Oj, tänkte skriva ett kort sammanfattande inlägg.. så gick det med det!


Baren... haha


Jag och Julia!


Julia och Laura


Laura och hennes pojkvän Mike, haha


Kommentarer
Postat av: Olivia

Wow du var med om riktigt mycket då :P Men det var säkert jätte kul.

2010-01-02 @ 16:01:07
URL: http://www.metrobloggen.se/missoli

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0