Sightseeing

Heej allihopa! Tänkte bara berätta att vi lever! Internetet på hotellet är så sjuuukt segt bara så det tar evighet att göra något, och så hänger vi inte så mycket på hotellet ändå så..
Lite uppdatering iallafall;
I torsdags så köpte vi en sightseeing biljett där man fick obegränsat åkande på deras bussar tors-fre, night tour, biljett till emipire state buildning, biljett till en färja - circle line runt manhattan, rabatt på nån restaurang o gratis inträde till nåt hotell. Så det var det ju värt!
Så i torsdags blev det den röda bussen, uptown, som tog oss runt hela central park, eller ännu mera uptown till och med. Blev ett värsta ösregn mitt när vi satt där på dubbeldäckaren så vi blev gaanska så blöta ja..
Blev tillbaks till hotellet och byta om och sen blev det lite shopping.
På kvällen åkte vi upp i Empire State buildning:)

Igår så tog vi den blå bussen downtown. Hoppade av vid Ground Zero och kollade lite, och sen tog vi bussen vidare till Little Italy där vi åt lunch på en god pasta restaurang.
Sen bussen vidare till typ Times Square där vi promenerade till hamnen där vi skulle ta färjan. Men vi kom dit 15.20 och den sista gick 15.00.. så det blir kanske ett nytt försök idag!
Så det blev lite shopping istället, sen middag och vi gick tillbaks till hotellet och fixade oss lite och slappade.
Sen gick jag och steffie ut till 49 Grove på kvällen. Sandra hade så ont i knäet så vilade upp sig istället, så hoppas det blir bättre idag! Mysig o liten nattklubb var det iallafall. Mycket folk!

Idag ska vi kanske till central park zoo och sen kanske ett nytt försök på färjan. Och kanske en tur till top of the rock. Sen får vi se:) Ikväll kommer elin och hennes kompis Lisa hit också så då blir det nog utgång tillsammans!
Webster hall skulle jag gissa på:P

Nej nu vill jag ha fruukost!!

Bilder kommer senare...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0