6 månader

Idag firar jag 6 månder här i staterna. Helt sjukt och osannolikt känns det.
Kan inte fatta att det var så himla längesen liksom. Känns som man nyss satt hemma typ deprimerad och trodde att man aldrig skulle hitta en värdfamilj.. Och nu har halva året gått liksom.. Känns som jag var hemma typ för max en månad sen och att det nyss var vinter här och julfirande och vi hade snö upp till midjan typ.. och nu plötsligt smälter vi bort i 35 graders värme typ.. haha. Våren bara försvann..
Börjar känna lite ångest för det är så himla mycket man vill hinna med medan man är här.. om man bara hade lite mer ledig tid och pengar så...

Har iallafall tillbringat kvällen i Paoli först på Saxby's där vi hade clustermöte, för första gången var det bara vårt cluster tillsammans som fikade, riktigt trevligt:) Vi var dock bara 6 au pairer som kom, sen precis när stället stängde och vårt clustermöte var slut typ kom en till så då gick vi alla utom en vidare till Starbucks tvärs över gatan och fortsatte där, haha.
Men nu är klockan över 11 och jag är fortfarande svintrött från helgen. Sov som en stock inatt och hostade inget alls, skitglad:D Efter typ 2 veckors hostande nu varje natt så var det riktigt skönt att sova hela natten igenom!

Imorgon ska vi antingen gå ut och äta alla eller nåt, typ hejdå middag med Julia som åker med sin värdfamilj till deras sommarhus på Gibson island på onsdag, eller, så måste hon kanske jobba kväll imorgon men då åker dem förhoppningsvis på torsdag istället så vi ändå hinner ses, och då blire bio imorgon istället:)

Nattinatt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0