NYC dag 1

Jag tog bussen till NYC på kvällen på tisdagen och var framme runt 21:00 då jag irrade runt och gick på fel håll flera blocks, jävla east och west:P haha, fast nu hittar jag iallafall!
Så hade bara en bra kväll på hotellet med så mycket att prata om! Stackars mamma bara som fick lyssna på mig då hon var supertrött pga tidsskillnaden:P haha.
På onsdags morgonen började vi med att gå Broadway upp från vårt hotell mot Times Square. Vi bodde på hotell 31 om någon undrar som var ett väldigt bra läge! Inget fancy så men, väldigt bra! Vi hade betalt för rum med delad toalett men vi fick ett eget vanligt twinrum med toa alla dagarna ändå, så det var toppen:D

Gick iallafall och såg Times square och gatorna runt omkring där, kollade i M&M butiken och så, sen åkte vi upp till Top of the Rock och såg den fantastiska utsikten där:D Har ju bara varit där på kvällen när det var mörkt ute en gång innan, så kul att se det i dagsljus:D Kollade utanför Rockefeller center på skridskobanan och sen köpte vi med oss lunch och satte oss i Central Park lutad mot en sten och åt, så himla härligt! typ 25 grader eller nåt och grön-klädda människor precis överallt! Var ju St Patricks day så var gaanska många människor i NYC pga paraden.
Sen gick vi igenom typ halva central park och kollade på the Boat house, skridskobanan osv, och sen upp mot MET där jag ville sitta på trappan, haha, men självklart var det avstängt där pga av paraden just den dagen vilket var lite typiskt!!
Sen promenerade vi hela vägen tillbaks till hotellet igen, och på kvällen blev det en Indisk restaurang med god mat och en ganska tidig kväll isäng:)


Times Square


Central Park sedd från Top of the Rock


Rockefeller center skridskobanan


Mamma i Central Park:)


En del av St Patricks day paraden


Metropolitan Museum of Art med den avspärrade trappan:P


New York Public Library som också var fult denna dag pga renovering eller nåt.. haha.


Grand Central Station


Och Empire State Building:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0