SF & Hollywood!!

Nu är vi i hollywoooood!!!:D Riktigt coolt här! Många har sagt att dem blir så besvikna så hade nog ställt in mig på det också, att det inte var så mycket liksom.. Men är faktiskt inte så besviken ändå, tycker det är häftigt här:)
Visst saker och ting verkar vara väldigt utspridda som man hört men..
Vår buss från SF var försenad lite så vi kom inte hit förräns halv 6 ikväll typ.. Men gick bara till hostlet och lämnade väskorna och bytte om snabbt.
Hostlet ligger mitt på Hollywood Boulevard precis mittemot the Chinese theatre och Kodak Theatre, perfekt läge!!:)
Hann bara gå lite längs gatan och kolla på stjärnorna på marken när vi blev stoppade av en kille som sålde sånna gudade turer att se kändisarnas hus och sånt. Sista turen gick 7 och han ville sälja dem sista biljetterna halva priset till oss så fick betala 20 bara istället för 40:)
haha, hade inte riktigt planerat att göra det idag men ville ändå göra det så spelade inte så stor roll. Var kul att se iallafall och fick se många kändisars hus även om man mest såg dem stora grindarna och så:P

Glömde ju skriva helt från San Francisco men det var en helt fantastisk stad!! En av mina favoritstäder i USA hittills.. efter NYC såklart:P
Jättefint och coolt var allt, och lika backigt som man hade trott... Vi promenerade till Golden gate bron, nere vid Pier 39 och Fishermans wharf och så åkte vi till Alcatraz:)
Idag tog vi bussen från SF runt 9 och har åkt hela dagen.. fast det var inte så farligt, var bra vägar och man såg mkt!

Får se vad vi ska göra imorgon men nu ska jag kila iaf!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0